Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 102
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 105
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 43
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 109
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 92
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 88
Moussaka
W ramach wspolnego gotowania postanowilismy przygotowac grecka moussake. Jest to rodzaj zapiekanki, ktorej podstawowym elementem jest baklazan i mieso mielone - najczesciej baranina, lecz rownie czesto przygotowuje sie ja z miesa wolowego. I wlasnie taka wersje wybralam, glownie dlatego, ze K. nie przepada za miesem z owieczki, poza tym jest ono nieco drozsze od wolowego, takze wybor byl prosty.&n...
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 398
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 412
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 424
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 431
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 413