Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 10
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 9
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 15
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 14
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 15
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 128
Przepisy z bloga
Jak oznaczyć przyprawy w kuchni? / Źródło: Unplash,... ⇖ 41
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 342
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 252
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 190
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 160
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 140
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 127
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 65
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 59
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 55








































