Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 6
Fit Paella z Kurczakiem(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 8
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Jak oznaczyć przyprawy w kuchni? / Źródło: Unplash,... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1862
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1099
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 922
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 856
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 802
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 498









































