Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 14
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 8
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 25
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 25
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 25
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Jak oznaczyć przyprawy w kuchni? / Źródło: Unplash,... ⇖ 51
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1623
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 665
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 559
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 513
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 464
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 463
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 436
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 427









































