Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 13
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 22
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 17
Rate this post Szynka miodowa z indyka na kanapki... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Jak oznaczyć przyprawy w kuchni? / Źródło: Unplash,... ⇖ 49
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1534
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 661
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 577
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 554
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 506
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 459
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 454
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 429
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 343









































