Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 10
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Jak oznaczyć przyprawy w kuchni? / Źródło: Unplash,... ⇖ 28
Wyjątkowe torty na urodziny / Źródło zdjęcia: Unplash,... ⇖ 79
Szybkie śniadanie z BlendyGo 3 i BlendyPack Ostatnio mam... ⇖ 103
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 345
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































