Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Źródło: https://www.slodkieokruszki.pl/mozzarella-w-kuchni-tak-czy-nie/
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym... The post Mozzarella w kuchni – tak czy nie? first appeared on Słodkie okruszki Blog kulinarny i nie tylko.
Najnowsze przepisy
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 17
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 27
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 23
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 39
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 30
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 45
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 31
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 42
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3491
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2273
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1638
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 906
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 819
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 816
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 766
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 761









































