Najnowsze przepisy
W piekarni kupuję chleb lniany, ale ostatnio nie mogę go... ⇖ 11
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować... ⇖ 13
Kotlety siekane z piekarnika z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 17
Ciasto czekoladowe z jabłkami to kolejny pomysł na pyszny... ⇖ 27
Bardzo proste i efektowne dwukolorowe ciasto ucierane z... ⇖ 28
składniki:2000 g marchewki startej na drobnych oczkach300... ⇖ 14
Zupa krem dyniowa na mleczku kokosowym to kolejna odsłona... ⇖ 16
Mrożone grzyby leśne
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować świeżość grzybów na dłużej? Na blogu możecie znaleźć sposób na mrożone maślaki.Ale grzyby leśne mrożę również w inny sposób.Oczyszczone grzyby leśne (borowiki, podgrzybki, kozaki) pokroić w grubsze plastry, a małe okazy można pozostawić w całości.W garnku zagotować wodę, posolić i wrzucić grzyby. Gotować na wolnym ogniu niecałe 10 minut, odcedzić k przestudzić.Grzyby poporcjować do małych woreczków...
Przepisy z bloga
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować... ⇖ 13
Dawno już nie było placków ziemniaczanych, dlatego... ⇖ 41
Lubicie korzenne ciasteczka Lotus Biscoff? Jeśli tak, to... ⇖ 53
Jeśli jesteście fanami kotletów z kani, to podpowiadam... ⇖ 60
To jedna z najlepszych marynat do kurczaka, jakie robiłam.... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 1618
Roladki mięsne są zawsze dobrym sposobem na urozmaicenie... ⇖ 106
Czekoladowe ciasto na maślance Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 91
Dzisiaj zapraszam na prosty deser, który idealnie sprawdzi... ⇖ 89
Gulasz drobiowy z marchewką i papryką to pyszne i bardzo... ⇖ 88