Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 56
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 39
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 45
Mrożone grzyby leśne
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować świeżość grzybów na dłużej? Na blogu możecie znaleźć sposób na mrożone maślaki.Ale grzyby leśne mrożę również w inny sposób.Oczyszczone grzyby leśne (borowiki, podgrzybki, kozaki) pokroić w grubsze plastry, a małe okazy można pozostawić w całości.W garnku zagotować wodę, posolić i wrzucić grzyby. Gotować na wolnym ogniu niecałe 10 minut, odcedzić k przestudzić.Grzyby poporcjować do małych woreczków...
Przepisy z bloga
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 43
Pierwszy raz robiłam sos chrzanowy do jajka na ciepło i... ⇖ 53
Wiecie, że bardzo lubię omlety i robię je w przeróżnej... ⇖ 33
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować... ⇖ 57
Dawno już nie było placków ziemniaczanych, dlatego... ⇖ 51
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3863
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3496
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1412
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 926
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 811
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 788