Mule w sosie śmietanowo-cydrowym

Przepis Magdy GesslerSkładniki:1 kg świeżych muli1 pęczek natki pietruszki2 bagietkiSos cydrowy:250 ml cydru wytrawnego250 ml śmietanki 30 %1 por (biała część)1 pieczone jabłkoSos beszamelowy:4 łyżki masła4 łyżki mąki750 ml mleka1 ser camembertgałka muszkatołowasól, pieprzPrzygotowanie:Sos cydrowy: Do garnka wlałem trochę wody i śmietanę. Dodałem drobno ...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is just around the corner, and let me tell... ⇖ 6
Zapraszam na nowy przepis, tym razem jest to chlebek... ⇖ 4
Oh, cranberry relish! It’s a Thanksgiving staple that... ⇖ 7
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 6
Śledzie z suszonymi pomidorami i pietruszką to wyjątkowe... ⇖ 17
Przepis na proste ciasto bez pieczenia, czyli ciasto Toffi... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 39
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 113
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 91
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 86
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 77
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 110
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 838
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 387
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 363
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 349
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 280