Mulligatawny
Źródło: https://codzienne-gotowanie.blogspot.com/2015/07/mulligatawny.html
Plynne czwartkiDzis zapraszam na aromatyczna, rozgrzewajaca, indyjska zupe. Dlaczego rozgrzewajaca zupa w lipcu, a nie orzezwiajacy chlodnik? Poniewaz u mnie temperatury sa zdecydowanie jesienne. Z przygotowaniem tej zupy nosilam sie juz od bardzo dawna, ale jakos sie nie skladalo, zawsze mialam w planach cos innego. Mimo ze przepis nie jest skomplikowany, to dosc czasochlonny i wymaga dobrze zaop...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 17
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 774
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 749
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 747
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 794
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 770
Wszelkiego rodzaju chlebki są niezwykle popularne w kuchni... ⇖ 738
Zapraszam Was na kolejny rewelacyjny przepis z kuchni... ⇖ 688
Curry z kurczaka z Andhry to danie wywodzące się z... ⇖ 1394
Kurczak z Chettinad to danie, które pochodzi z południa... ⇖ 697
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3142
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 729
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 713
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































