Murzynek jogurtowo-wiśniowy
Źródło: https://korniszonki.blogspot.com/2017/02/murzynek-jogurtowo-wisniowy.html
5 jajekniepełna szklanka cukru1 szklanka jogurtu greckiego pełnotłustego¾ szklanki dżemu wiśniowego1 szklanka mąki4 łyżki kakao2 łyżeczki proszku do pieczeniaCukier waniliowy lub ekstraktJajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym (białka i żółtka). Dodać jogurt i dżem, delikatnie wymieszać. W drugiej misce wymieszać mąkę z kakao i proszkiem do pieczenia. Do ubitych jajek...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 1
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 12
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 15
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 25
Kruchutkie rogaliki orzechowe - ciasteczka idealne na Boże... ⇖ 47
Sałatka z truskawkami, mozzarellą i mieszanką młodych... ⇖ 190
Francuskie paluchy serowe - pyszna przekąska z ciasta... ⇖ 248
Świąteczne ciasteczka orzechowe z orzechem włoskim i... ⇖ 231
Tradycyjny sernik wiedeński mojego tatyPolecam przepis na... ⇖ 396
Czeskie ciasteczka orzechowe, czyli słynne Masarykovo... ⇖ 378
Ślimaczki z ciasta francuskiego z masą makowąŚlimaczki... ⇖ 256
Kocie oczka, tradycyjne ciasteczka znane w Galicji i na... ⇖ 309
Śledzie z powidłami i wędzoną papryką pimentonŚledzie... ⇖ 299
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3017
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2152
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1492
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 702
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 679
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 677
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661








































