Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 24
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 27
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 25
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 20
Mus rabarbarowo z kawałkami jabłek

1/2 kg rabarbaru2 jabłka4 łyżki cukru1 kora cynamonu1 duża łyżka soku z cytrynyRabarbar obieramy (jeżeli uważamy że skórka jest twarda ) i kroimy na około 3 cm kawałki , zastępujemy cukrem i pozostawiamy na około 3 do 4 godziny w pokojowej temperaturze do puszczenia soków . Po upływie tego czasu rabarbar gotujemy do lekkiego rozgotowania się ( tak by była papka...
Przepisy z bloga
PULPETY500 g mięsa2 łyżki bułki tartej1 jajko15 całych... ⇖ 52
1 galaretka gruszkowa300 ml wrzącej wody400 g jogurtu... ⇖ 50
Często zostaje mięso czy kiełbasa z grilla , często... ⇖ 138
CIASTO1/2 kg mąki pszennejokoło 150 ml ciepłej wody1... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1365
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 697
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 474
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266