Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 17
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 8
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 20
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 9
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 29
Musakhan z kurczaka
Przepis na danie pochodzi z książki Samiego Tamimi i Sary Wigley "Palestyna".Co to jest musakhan? otóż jest to narodowe danie palestyńskie.Tradycyjne musakhan przyrządzane jest w październiku lub listopadzie, w okresie tłoczenia oliwy, by uczcić zbiory i ocenić jakość nowej oliwy.W oryginale jest kurczak cały albo piersi a ja użyłam pałek kurczakowych i wyszło...
Przepisy z bloga
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 66
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 27