Muszle makaronowe faszerowane szpinakiem z fetą. PRZEPIS

Pięknie wyglądają i wspaniale smakują. Muszle makaronowe faszerowane szpinakiem z fetą świetnie sprawdzą się na obiad w większym gronie. Przepis na muszle makaronowe faszerowane szpinakiem Składniki: około 10-15 dużych muszli makaronowych (conchiglioni), opakowanie szpinaku mrożonego w liściach (450 gramów), duża cebula, 2 ząbki czosnku, łyżka masła, około 200 gramów sera...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 9
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 12
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 364
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 361
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3775
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 417
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 647
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 271
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259