Nadziewana bagietka
Źródło: http://noweja.pl/nadziewana-bagietka/
jest smaczna, sycąca i ładnie wygląda na stole, świetna alternatywa tradycyjnych kanapek, dobra na śniadanie, przekąskę lub imprezę, można zrobić wersję z wędliną lub wegetariańską. Składniki: bagietka średniej długości (ok. 35 cm) 150 g ulubionego serka kanapkowego, np. ziołowego 150 g szynki 150 g żółtego sera (np. gouda) pół świeżej papryki 2 jajka na […]
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 12
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 29
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 23
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Najważniejsze informacje: Cepeliny to tradycyjne danie... ⇖ 125
Najważniejsze informacje: Jedna trzecia produkowanej... ⇖ 197
Najważniejsze informacje: Zastąpienie białego pieczywa,... ⇖ 175
Najważniejsze informacje: Minimalna zalecana ilość to... ⇖ 212
Najważniejsze informacje: Cukinia gotowana w wodzie wymaga... ⇖ 385
Najważniejsze informacje: Jajka średniej wielkości... ⇖ 185
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 245
Artykuł Partnera Chcesz delektować się pysznymi lodami... ⇖ 454
Artykuł Partnera Szukasz najlepszej pizzerii w Warszawie,... ⇖ 368
Czekolada to jedno z najpopularniejszych słodyczy na... ⇖ 474
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1791
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1165
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 637
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 599
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 561
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 486
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461









































