Nadziewana dynia

Październik, listopad i grudzień to miesiące gdy dynie są najsmaczniejsze i jemy ich najwięcej. Dlatego i tego roku nie mogło być inaczej. Nadziałam dynię w całości i tutaj pełna dowolność co tam do niej włożycie, jednak polecam spróbować mój sposób bo naprawdę jest pysznie. Farszu zrobiłam trochę za dużo ale dzięki temu miałam obiad dnia następnego bo zrobiłam 2 kotlety. Można wziąć trochę większą dynię i będzie ok. Zachęcam do spróbowania takiej opcji...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 9
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 10
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 8
Ruskie kluski z ziemniakami Kluski ruskie w 20 minut na... ⇖ 11
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 9
120 g makaronu Orzo100 g mrożonego groszku750 ml zimnej... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 56
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 56
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 63
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 67
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 180
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 312
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 260
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259