Najlepsza pasta kanapkowa z tuńczyka 2 składniki
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2021/01/najlepsza-pasta-kanapkowa-z-tunczyka/
Najlepsza pasta kanapkowa z tuńczyka tylko 2 składniki – tyle trzeba aby przygotować smaczny krem do pieczywa. Pastą możemy również smarować tosty, wrapy, różnego rodzaju płaskie pieczywo np lawash, tortille, pite czy naleśniki. Swoją pastę doprawcie wedle uznania ulubionymi przyprawami – u mnie to zwykle jest po szczypcie soli, pieprzu i czosnku granulowanego. Pastę w zamkniętym pojemniku (np słoiku) możemy przechowywać 3-5 dni w lodówce (pod warunkiem, że...
Najnowsze przepisy
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 9
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 12
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 24
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 21
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 93
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 36
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 42
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 37
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 45
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 43
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 55
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 603
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 524
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 505
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 445
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 412
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 406
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 399
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 281
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 276
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 275









































