naleśniki z pieczarkami, żółtym serem i porem
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2014/06/nalesniki-z-pieczarkami-zotym-serem-i.html
Po prostu przepyszny domowy obiad :)8 nalesnikow ( przepis na ciasto tutaj)farsz:350 - 400 gramow pieczarek400 gramow sera zoltego3 duze pory1/4 szklanki smietanki 18% UHTsol, pieprzPory umyc, pokroic w talarki.Pieczarki umyc, osuszyc, pokroic na plasterki ( polecam uzyc tylko kapeluszy).Ser zolty zetrzec na duzych oczkach,. przykryc, odstawic do lodowki.Na patelni rozgrzac olej, wrzucic pie...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 17
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1038
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 611
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 738
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10641
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 833
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2234
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3358
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 735
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 699
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3046
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































