Nalewka z jeżówki purpurowej ( echinacea ) ( Wzmacnia odporność organizmu ).
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/04/nalewka-z-jezowki-purpurowej-echinacea.html
Składniki :100 g wysuszonego, zmielonego korzenia lub ziela jeżówki purpurowej500 ml czystej wódki 40 % Sposób wykonania :Jeżówkę wsyp do czystego słoja, zalej wódką , słój szczelnie zamknij wieczkiem i odstaw w ciepłe zacienione miejsce na 14 dni. Możesz np. słój nakryć ściereczką lub ręcznikiem, lub nałożyć na niego komin, taki jaki zakładamy w zimie na...
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 14
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 13
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 17
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 56
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 138
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 235
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 247
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3654
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2305
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1657
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 924
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































