Nalewka z jeżówki purpurowej ( echinacea ) ( Wzmacnia odporność organizmu ).
Źródło: https://krzyskuchnia.blogspot.com/2020/04/nalewka-z-jezowki-purpurowej-echinacea.html
Składniki :100 g wysuszonego, zmielonego korzenia lub ziela jeżówki purpurowej500 ml czystej wódki 40 % Sposób wykonania :Jeżówkę wsyp do czystego słoja, zalej wódką , słój szczelnie zamknij wieczkiem i odstaw w ciepłe zacienione miejsce na 14 dni. Możesz np. słój nakryć ściereczką lub ręcznikiem, lub nałożyć na niego komin, taki jaki zakładamy w zimie na...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 17
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 56
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 43
Smaczny i zdrowy sok z borówki leśnej.Składniki :2 kg... ⇖ 131
Pamiętaj o tym, zanim zaczniesz gotować jajka :Jajka... ⇖ 228
Składniki :50 dkg ugotowanych ziemniaków40 dkg białego... ⇖ 242
Składniki :50 dkg mąki pszennej2 żółtka5 dkg masła250... ⇖ 246
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2852
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1465
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 851
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 684
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 654
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650









































