Nalewka z jeżyn
Źródło: https://ricette.pl/przepisy/nalewka-z-jezyn,1904.html
2 kg jeżyn 500 gramów cukru 700 ml spirytusu 400 ml wody Przygotowanie: Dojrzałe nie uszkodzone jeżyny myjemy w zimnej wodzie. Odsączamy i dokładnie przekładamy do słoja. Zalewamy wodą ze spirytusem (owoce musza być całkowicie zatopione), zamykamy słój szczelnie i odstawiamy na 4 tygodnie w suche i ciemne miejsce. Przynajmniej raz dziennie należy potrząsnąć słojem. […] The post Nalewka z jeżyn appeared first on Ricette.pl.
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA CYNAMONOWEPyszne i bardzo aromatyczne ciasteczka... ⇖ 17
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 17
Fit Batatowy Wrap z Indykiem(*SERIA FIT*)Ten fit batatowy... ⇖ 19
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 14
Sernik śmietankowy to ciasto dla tych, którzy lubią... ⇖ 108
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 25
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 483
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 497
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 480
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 544
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 693
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 526
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 244
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 196
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 178









































