Nawet doświadczeni grzybiarze czasem się mylą. Te zasady bezpiecznego grzybobrania po prostu trzeba znać

Jeśli tylko gdzieś jest kawałek lasu, niemal pewne, że w pobliżu natkniemy się na grzybiarzy taszczących pełne kosze najróżniejszych kapeluszy. Grzyby to niezastąpiony składnik wielu dań, który jesienią i zimą szczególnie często gości w naszych kuchniach. Główny Inspektorat Sanitarny przygotował zwięzły poradnik, jak bezpiecznie cieszyć się ich smakiem i co robić, gdy po zjedzeniu grzybów […] Artykuł Nawet doświadczeni grzybiarze czasem się mylą. Te zasady...
Najnowsze przepisy
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 6
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 8
Ekspresowe, przepyszne rogaliki. Nie trzeba czekać, aż... ⇖ 85
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 9
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 17
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 13
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 20
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 15
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 361
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 357
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3761
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 414
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 628
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 764
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 305
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 260
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 187
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 185