Nawet doświadczeni grzybiarze czasem się mylą. Te zasady bezpiecznego grzybobrania po prostu trzeba znać

Jeśli tylko gdzieś jest kawałek lasu, niemal pewne, że w pobliżu natkniemy się na grzybiarzy taszczących pełne kosze najróżniejszych kapeluszy. Grzyby to niezastąpiony składnik wielu dań, który jesienią i zimą szczególnie często gości w naszych kuchniach. Główny Inspektorat Sanitarny przygotował zwięzły poradnik, jak bezpiecznie cieszyć się ich smakiem i co robić, gdy po zjedzeniu grzybów […] Artykuł Nawet doświadczeni grzybiarze czasem się mylą. Te zasady...
Najnowsze przepisy
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 17
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 33
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 31
Kiedy po raz pierwszy spróbowałem pizzy z białym sosem,... ⇖ 22
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 354
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 351
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3741
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 409
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 603
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 52
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 38
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 37
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 36
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 33