Nominowana do Versatile Blogger Award!!
Źródło: https://smaacznykasek.blogspot.com/2012/08/nominowana-do-versatile-blogger-award.html
Woooow tego sie nie spodziewalam, ale tak naprawde jestem mile zaskoczona, ze ktos mnie zauwazyl i docenil. Zostalam wlasnie nominowana przez Dzikowca do Versatile Blogger Award.Ślicznie dziekuje!Zasady zabawy:- nominowac 15 blogow, ktore Twoim zdaniem zasluguja na wyroznienie;- poinformowac o tym nominowanych;- ujawnic 7 faktow o sobie;- podziekowac blogerowi, dzieki ktoremu ot...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 7
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 16
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przygode z moim blogiem rozpoczne od dodania przepisu na... ⇖ 857
Musze sie przyznac, ze do niedawna pesto i serek ricotta w... ⇖ 583
Sezon truskawkowy w pelni, a moja buzia cieszy sie z tego... ⇖ 545
Ostatnio w naszej lodowce zawsze mozna znalezc zapasowy... ⇖ 900
Przegladajac blogi w poszukiwaniu kolejnych sympatycznych... ⇖ 614
Dania z uzyciem tortilli sa zawsze smaczne, ale rowniez... ⇖ 554
Sezon na szparagi w pelni, to i u mnie w kuchni musialy sie... ⇖ 475
Uwielbiam wszelkiego rodzaju dania makaronowe, poczawszy od... ⇖ 590
Wiem, wiem truskawki, znowu truskawki:) Nic nie poradze na... ⇖ 479
Czasem miewam gorsze dni, dni kiedy lapie mnie tak zwany ... ⇖ 478
Jestesmy entuzjastami wszelkich pasztetow. Pieklam je juz... ⇖ 579
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2984
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2139
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1485
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 672
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 668
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































