NUGAT NOUGAT TORRONE TURRON
Źródło: https://przepisy-aleksandry.blogspot.com/2012/11/nugat-nougat-torrone-turron.html
Gdyby ktos kazal mi wybrac bez jakich slodyczy nie moglabym zyc, bez watpienia wskazalabym na nugat. Ta klejaca, przesadnie slodka egzotyczna krajanka totalnie mna zawladnela. Pierwszy raz zetknelam sie z nia 6 lat temu, po przyjezdzie do Wielkiej Brytanii. Kosztowalam nugaty wyprodukowane w roznych krajach i z roznymi dodatkami. Najbardziej lubie te z pistacjami i orzeszkami ziemnymi.Nugat to slo...
Najnowsze przepisy
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 3
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 4
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 7
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 12
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 20
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 41
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Zdjecie zrobione w marcu 2013 roku. W farszu mniej zoltego... ⇖ 584
Jeden z moich ulubionych przepisow rodem z Bliskiego... ⇖ 543
Tak przygotowany twarog jest numerem jeden w mojej... ⇖ 605
Czy moze byc cos lepszego na zimowy wieczor niz filizanka... ⇖ 507
Pyszny dodatek do grillowanego miesa. Suszony berberys moze... ⇖ 694
W naszym domu nadalzimno, zaopatrzeni w maly piecyk powoli... ⇖ 449
Nie jestem fanka kuchni angielskiej, ktora moim zdaniem... ⇖ 520
Moje najsmaczniejsze ciasto. Uwielbiane przez kazdego, kto... ⇖ 634
Przepis znalazlam na bloguGotowanie cieszy. Jest jedno... ⇖ 599
Na ulicy Sezamkowej mieszkal Ciasteczkowy Potwor, a w moim... ⇖ 660
Zdrowo, szybko i kolorowo.Skladniki3 pojedyncze piersi z... ⇖ 418
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 87
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 81
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 74
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 62









































