Mamy 175860 przepisów na 565 blogach.

Wyświetlono: 173 razy

Obazda - bawarska pikantna pasta serowa

Obazda - bawarska pikantna pasta serowa

Obazda czyli pasta do chleba lub jedzona z preclami pochodzi z Bawarii.Przygotowuje sie ja bardzo szybko, jest prosta w wykonaniu.Podobno obazda choc popularna przez caly rok, najchetniej spozywana jest podczas Oktoberfest, wlasnie z preclami.Milosnicy sera camembert beda zachwyceni a reszta jak...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Makowiec japoński

Makowiec japoński

Przepis na ten makowiec dostałam od Pani z piekarni, to najlepszy... ⇖ 16159

Puszysta drożdżówka w...

Puszysta drożdżówka w...

Wysokie, puszyste ciasto drożdżowe,długo zachowujące świeżość... ⇖ 21

Kotlety bieszczadzkie

Kotlety bieszczadzkie

Takie kotlety jadłam w jednej z karczm w Bieszczadach, a teraz... ⇖ 155

Szisz taouk - arabski...

Szisz taouk - arabski...

Przepis na ten przysmak zaczerpnęłam z książki Victorii Twead... ⇖ 4

Mini torciki bezowo...

Mini torciki bezowo...

Do zrobienia tego deseru wykorzystałam białka które zostają mi po... ⇖ 7

Placuszki bananowe na...

Placuszki bananowe na...

Słodkie śniadanie, a może już obiad? Jak podchodzicie do tego... ⇖ 3

Bruschetta z pesto z...

Bruschetta z pesto z...

Bruschetta z pesto z rukoli i mozzarellą – to mój ostatnio... ⇖ 15

Domowa ćwikła

Domowa ćwikła

Witajcie. Kilka dni temu miałam ochotę na ćwikłę, lecz w... ⇖ 28

KROKIETY PENOZIARNISTE...

KROKIETY PENOZIARNISTE...

Z czym kojarzą się Wam krokiety? Bo mnie ewidentnie z Bożym... ⇖ 17

Pieczeń rzymska II

Pieczeń rzymska II

Naszła mnie, ostatnio ochota na pieczeń rzymską. Zrobiłam i... ⇖ 18

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM