Ogórki po zbójnicku

Wysmienite, diabelsko ostre, idealne do dan grillowych od wielu sezonow kroluja na naszym stole.Skladniki:3kg ogorkow0,5kg cebuli2,5lyzki soliZalewa:3 szklanki octu3 szklanki cukru4 lyzeczki pieprzu mielonego4 lyzeczki ostrej papryki4 lyzeczki curry4 lyzeczki gorczycyWykonanie:1. Ogorki umyc, wysuszyc i pokroic w slupki, a cebule pokroic w plastry. Wszystko razem wymieszac, posol...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 18
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 16
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 721
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 789
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 782
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 747
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 935
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 905
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 861
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204