Olej, masło, oliwa, tłuszcz – co i na czym smażyć

Tluszcze sa wartosciowym zrodlem energii oraz budulcem blon komorkowych, niezbednym do produkcji wielu hormonow. Organizm potrzebuje ich do prawidlowego funkcjonowania. Tluszcze powszechnie wykorzystywane sa do smazenia. Kazdy posiada tzw. punkt dymi The post Olej, maslo, oliwa, tluszcz – co i na czym smazyc appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 9
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 8
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 17
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 13
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 20
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 24
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 547
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 581
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1560
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2092
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 270