Olej, masło, oliwa, tłuszcz – co i na czym smażyć
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/olej-maslo-oliwa-tluszcz-co-i-na-czym-smazyc/
Tluszcze sa wartosciowym zrodlem energii oraz budulcem blon komorkowych, niezbednym do produkcji wielu hormonow. Organizm potrzebuje ich do prawidlowego funkcjonowania. Tluszcze powszechnie wykorzystywane sa do smazenia. Kazdy posiada tzw. punkt dymi The post Olej, maslo, oliwa, tluszcz – co i na czym smazyc appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 4
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 4
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 6
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 12
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 8
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 9
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 616
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 643
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1631
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2027
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 876
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 847
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 529









































