Olej, masło, oliwa, tłuszcz – co i na czym smażyć
Źródło: https://kulinarneprzeboje.pl/olej-maslo-oliwa-tluszcz-co-i-na-czym-smazyc/
Tluszcze sa wartosciowym zrodlem energii oraz budulcem blon komorkowych, niezbednym do produkcji wielu hormonow. Organizm potrzebuje ich do prawidlowego funkcjonowania. Tluszcze powszechnie wykorzystywane sa do smazenia. Kazdy posiada tzw. punkt dymi The post Olej, maslo, oliwa, tluszcz – co i na czym smazyc appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 8
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 8
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 17
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 21
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 15
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 627
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 650
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1641
Przepisy na czasie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 50
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 40
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 35
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 33
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 32
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32









































