Olej, masło, oliwa, tłuszcz – co i na czym smażyć

Tluszcze sa wartosciowym zrodlem energii oraz budulcem blon komorkowych, niezbednym do produkcji wielu hormonow. Organizm potrzebuje ich do prawidlowego funkcjonowania. Tluszcze powszechnie wykorzystywane sa do smazenia. Kazdy posiada tzw. punkt dymi The post Olej, maslo, oliwa, tluszcz – co i na czym smazyc appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 18
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 19
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 17
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 581
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 611
Jeśli lubicie tradycyjne zapiekanki z pieczarkami, a macie... ⇖ 1589
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 383
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 362
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 348
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 275