Łopatka pieczona w cebuli

Łopatka pieczona w cebuli smakuje równie dobrze na gorąco,jak i na zimno. Jest to ulubione danie naszego Łukasza,który zawsze domaga się większej ilości cebuli :)Obowiązkowo, jako dodatek musi być surówkaz białej rzodkwi. Składniki:-ok. 2 kg łopatki-10 cebul-marynata: 3 l wody 15 dkg soli kilka listków laurowych ...
Najnowsze przepisy
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 6
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 11
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 7
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 18
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 14
Pieczone kasztany to smak jesieni, którego nie da się... ⇖ 19
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 11
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 123
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 282
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 406
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 762
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 301
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 251
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 184
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 182