Łopatka pieczona z młodymi ziemniakami i kapustą

Niewiele składników, proste wykonanie, świetny smak. Składniki:-ok. 80 dkg łopatki-ok. 1 kg małych młodych ziemniaków-ok. 1 kg kapusty kwaszonej-2-3 ząbki czosnku-sól, pieprz ziołowy, czosnek niedźwiedzi-olej Kilka godzin przed pieczeniem łopatkę płuczemy, osuszamy, dzielimyna mniejsze kawałki, przyprawiamy solą, pieprzem ziołowymi czosnkiem...
Najnowsze przepisy
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 18
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 20
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 104
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 265
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 393
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1889
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 264
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 257
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 221
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 206
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 188