Najnowsze przepisy
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 6
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 12
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 20
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 28
Oponki ptysiowe z mascarpone

Piękne oponki z ciasta parzonego przełożone kremem z mascarpone i powidłami. Prezentują się bardzo elegancko i są proste w przygotowaniu. Czas przygotowania: 35 min Czas pieczenia: 20 min SKŁADNIKI (na 10 szt.) Ciasto parzone 1/2 szklanki wody (125 ml) 50 g masła 1/2 szklanki mąki (80 g) 2 jajka L Krem z mascarpone 250 g serka mascarpone kubek śmietanki kremówki 36 % (200 g) 1-2 łyżki cukru pudru 1-2 łyżeczki ekstraktu waniliowego * Mascarpone i śmietanka powinny być...
Przepisy z bloga
Przepis na pyszne drożdżowe bułeczki zawijane z domowym... ⇖ 92
Przepis na sezonowe ciasto z rabarbarem urozmaicone... ⇖ 87
Przepis na efektowne wiosenne ciasto pełne rabarbaru. W... ⇖ 119
Przepis na kremowy sernik na zimno o niezwykle modnym... ⇖ 133
Wielkanocna babka o intensywnym czekoladowym smaku. Dzięki... ⇖ 104
Słodkie pączusie o wyraźnym smaku budyniu waniliowego.... ⇖ 139
Elektroniczne akcesoria mogą być świetnym wsparciem w... ⇖ 132
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1748
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 880
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 566
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 458