Orkiszowe baci di ricotta – mini pączki z ricotty bez cukru
Źródło: http://befitbestrong.pl/orkiszowe-baci-di-ricotta/
Jeżeli o smażonych pączkach możemy mówić, że są FIT, to te mogą zyskać takie miano. Mąka pszenna została zastąpiona mąką orkiszową, a cukier został zastąpiony erytrolem. Zdrowsza wersja tradycyjnych włoskich pączków już jest do Waszej dyspozycji, więc kupujcie składniki i bierzcie się do roboty! Na moim blogu znajdziecie kilka ciekawych propozycji na Tłusty Czwartek,...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 543
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 659
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 697
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 861
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 875
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 662
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 727
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 717
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 910
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 813
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1305
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































