Orkiszowe baci di ricotta – mini pączki z ricotty bez cukru
Źródło: http://befitbestrong.pl/orkiszowe-baci-di-ricotta/
Jeżeli o smażonych pączkach możemy mówić, że są FIT, to te mogą zyskać takie miano. Mąka pszenna została zastąpiona mąką orkiszową, a cukier został zastąpiony erytrolem. Zdrowsza wersja tradycyjnych włoskich pączków już jest do Waszej dyspozycji, więc kupujcie składniki i bierzcie się do roboty! Na moim blogu znajdziecie kilka ciekawych propozycji na Tłusty Czwartek,...
Najnowsze przepisy
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 4
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 22
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 21
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 26
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Witam Was po długiej przerwie! Większość z Was pewnie... ⇖ 547
Dawno mnie tutaj nie było, dlatego wracam do Was z... ⇖ 664
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście już po urlopie, w... ⇖ 701
Jak mijają Wam wakacje? Jak radzicie sobie w takie upały?... ⇖ 868
Kto powiedział, że gofry muszą być tylko na słodko?... ⇖ 878
Czy znajdzie się ktoś, kto odmówi domowym placuszkom? Ja... ⇖ 666
Witam Was po krótkiej przerwie! Dzisiaj coś specjalnie... ⇖ 732
Quesadilla to świetny pomysł na szybki i bardzo sycący... ⇖ 724
Dawno nie wstawiałam żadnej sałatki, więc to najwyższy... ⇖ 915
Ryby i owoce morza uwielbiam, niestety jadam je jedynie od... ⇖ 825
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3077
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2162
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1506
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 760
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 716
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 709
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 684
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































