Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 6
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 39
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 36
Orzechowiec/ Miodownik z orzechami
Przepyszne miodowe placki przełożone powidłami i kremem budyniowym, zwieńczone chrupiącymi orzechami to doskonała propozycja nie tylko na świąteczny deser. Ciasto można upiec dużo wcześniej i przełożyć 3 dni przed podaniem. Gdy kruche placki nawilgną od masy i powideł będzie jeszcze smaczniejsze.Ciasto miodowe:500g mąki pszennej2 jajka+żółtko200 g cukru2 łyżki...
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 460
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 269
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 5291
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 482