Orzechowiec/ Miodownik z orzechami

Przepyszne miodowe placki przełożone powidłami i kremem budyniowym, zwieńczone chrupiącymi orzechami to doskonała propozycja nie tylko na świąteczny deser. Ciasto można upiec dużo wcześniej i przełożyć 3 dni przed podaniem. Gdy kruche placki nawilgną od masy i powideł będzie jeszcze smaczniejsze.Ciasto miodowe:500g mąki pszennej2 jajka+żółtko200 g cukru2 łyżki...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 6
Oh my gosh, let me tell you about these crispy bang bang... ⇖ 5
Oh, let me tell you about Louisiana seafood gumbo! This... ⇖ 5
Oh my goodness, let me tell you about these garlic parmesan... ⇖ 6
Suszone Pomidory z Piekarnika w Oliwie – Złoto w Słoiku... ⇖ 16
Wyśmienite danie z wykorzystaniem francuskiej zupy... ⇖ 15
Składniki: PO PROSTU PYSZNE NA SZYBKO dzięki #trnd jest... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 731
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 542
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6118
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 750
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1694
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 272
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 224
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 211
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 169
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 168
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 165
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 143