Najnowsze przepisy
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 14
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 22
Wafelki Trzy Smaki to szybki i prosty deser bez pieczenia,... ⇖ 38
Orzechowiec w cieście półfrancuskim – kuchnia podkarpacka

Orzechowiec w cieście półfrancuskim – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Rzeszów, gmina Rzeszów, powiat m. Rzeszów Mielone orzechy włoskie to popularny składnik podkarpackich ciast. Zazwyczaj miesza się je z ubitą pianą z białek i piecze w cieście drożdżowym albo krucho-drożdżowym jako zawijańce albo cista przekładane. Orzechowiec, który dzisiaj proponuję, upieczony jest w...
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 356
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 214
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 197
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5370
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 233
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 385
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1736
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 873
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 832
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 560
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 474
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 451