Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 5
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 6
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 14
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 20
Łosoś pod szpinakową pierzynką
Łosos pieczony w piekarniku, w folii aluminiowej, dzieki czemu pozostaje soczysty a aromaty wzajemnie sie przechodza. Skladniki Łosos swiezy filety, ok. 400-500g Szpinak swiezy lub mrozony, 400g Mozzarella 2 kulki, ok. 300g Sol do smaku Pieprz koloro The post Łosos pod szpinakowa pierzynka appeared first on KulinarnePrzeboje.pl.
Przepisy z bloga
Jeśli szukacie pomysłu na drink z Colą, to Drink Long... ⇖ 123
Za co uwielbiam ciasto francuskie? Głównie za to, że z... ⇖ 171