Łosoś w śmietanowo - pomidorowym sosie

Łosoś w sosie na bazie śmietanki 30%, z dodatkiem przecieru pomidorowego, czerwonej papryki i świeżego szpinaku.Składniki:800 g filetu z łososia ze skórą,200 g świeżego szpinaku baby,200 ml śmietany 30%,łyżka masła,kawałek pora - ok 5 cm,papryka czerwona,łyżeczka przecieru pomidorowego, łyżeczka słodkiej papryki,sól,pieprz cytrynowyPrzygotowanie:Z łososia delikatnie usuwamy...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 11
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 48
Zupa z burakami, marchewką, ziemniakami i fasolką - zwana... ⇖ 53
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 67
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 92
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 126
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 317
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 266
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259