Najnowsze przepisy
Elegancka tarta pistacjowa z malinami na kruchym spodzie.... ⇖ 6
Zapraszam Was dzisiaj na przepyszny deser z mango, ricottą... ⇖ 4
Słodliwka pospolita, znana z wyjątkowego smaku i licznych... ⇖ 15
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 12
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 25
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 43
Owoce morza smażone na głębokim oleju

Składniki: 10 sztuk szprotek 100 gramów krewetek 300-400 gramów kałamarnic 100 gramów mąki krupczatki ok 250 ml. oleju do smażenia sól cytryna Przygotowanie: Szprotki czyścimy jak tradycyjną świeżą rybę lub zostawiamy taką jak jest (sprawa indywidualna). Krewetki świeże czyścimy zdejmując łupinę i usuwamy zabrudzenia. Od kałamarnic odcinamy czułki, odcinamy głowę i usuwamy oczy z odwłoku. […] The post Owoce morza smażone na głębokim oleju appeared first on...
Przepisy z bloga
Czas przygotowania 1 h 30 minut Składniki na ciasto: 500... ⇖ 400
Czas przygotowania 15 minut Składniki: 250 maki pszennej... ⇖ 409
Porcja dla 2-3 osób Czas przygotowania 30 min. Składniki:... ⇖ 391
Porcja dla 2 osób Czas przygotowania 5 minut Składniki:... ⇖ 454
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1850
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1265
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1173
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 794
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 635
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 626