Owsianka z dżemem i orzechami

Owsianka nie musi byc mdla papka!Skladniki: 4 lyzki platkow owsianych gorskich,pol szklanki mleka,kilka kawalkow orzechow wloskich,lyzeczka dzemu brzoskwiniowegoPrzygotowanie:Platki zalewamy mlekiem, gotujemy na malym ogniu co jakis czas mieszajac przez ok 7 minut, nastepnie odstawiamy na 5, zeby naciagnely mleka.Wykladamy do miski, posypujemy orzechami i dodajemy ulubiony dzem.
Najnowsze przepisy
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 6
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 11
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 84
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 39
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 60
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 85
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 85
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 128
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2000
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 291
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 239
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 202