Owsianka z dżemem i orzechami

Owsianka nie musi byc mdla papka!Skladniki: 4 lyzki platkow owsianych gorskich,pol szklanki mleka,kilka kawalkow orzechow wloskich,lyzeczka dzemu brzoskwiniowegoPrzygotowanie:Platki zalewamy mlekiem, gotujemy na malym ogniu co jakis czas mieszajac przez ok 7 minut, nastepnie odstawiamy na 5, zeby naciagnely mleka.Wykladamy do miski, posypujemy orzechami i dodajemy ulubiony dzem.
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 19
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 187
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Domowe zapiekanki z farszem z pieczarek, cebuli, szynki... ⇖ 45
Zupa z burakami, marchewką, ziemniakami i fasolką - zwana... ⇖ 53
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 67
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 90
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 125
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 106
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204