Pączki wiatrowe z Katalonii

Pączki wiatrowe z Katalonii Bunyols de vent - pączki wiatrowe Pączki wiatrowe z Katalonii podobnie jak pączki wiedeńskie przygotowuję z ciasta parzonego ptysiowego. Są delikatne, bardzo puszyste i proste do zrobienia. Nie będziecie nawet potrzebowali miksera (chociaż to ułatwia pracę), ani rękawa cukierniczego.We Francji, Belgii i Niemczech pączki wiatrowe noszą nazwę pets de...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 7
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 10
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 47
Przepisy i moje ulubione dania z air frayera z książki... ⇖ 70
Zatar przyprawa – do czego dodawać i jak uprawiać zatar... ⇖ 83
Bardzo smaczna sałatka z kalafiorem i orzechami Sałatka z... ⇖ 96
Sałatka z rzodkiewkami i jajkiem – wiosenna surówka do... ⇖ 111
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 274
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272