PAGNOTTA, włoski chlebek
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2020/03/pagnotta-woski-chlebek.html
Dziwny czas nastał, niepodobny do żadnego wcześniej. Bycie samowystarczalnym teraz to wartość nie do przecenienia. Tak pomyślałam, że warto umieć samemu upiec chleb, z dobrej mąki, lekki i wartościowy, podobnie jak zrobić dobry obiad z tego co w lodówce..i takimi przepisami będę się dzielić.Zacznę od przepisu na chlebek włoski na drożdżach, lekki i dobrze przyswajany dzięki...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 17
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 35
Całkiem paradoksalnie ludzie nie lubią mieć zbyt dużego... ⇖ 69
Jeżeli udało Ci się wskoczyć na dietę i masz na koncie... ⇖ 32
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 94
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 46
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 575
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 533
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 626
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 516
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 502
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3051
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1500
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 702
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































