Pain au levain z mieszanymi zaczynami
Źródło: http://www.razowakromka.com/2016/02/pain-au-levain-z-mieszanymi-zaczynami.html
Pain au levain z mieszanymi zaczynami to gatunek chleba z zakwasem zytnim i zaczynem levain. Kazdy z tych zaczynow nadaje wyjatkowy aromat co zapewnia wyjatkowy efekt koncowy.Chleb pieknie wyrasta, ma...
Najnowsze przepisy
Sernik pistacjowy – kremowy, delikatny i bardzo prosty.... ⇖ 14
Sprawdzone przepisy na kluski śląskie i bigos z kiszonej... ⇖ 8
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 14
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 10
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 127
Przepisy z bloga
Zapach pierniczkow kojarzyl mi sie zawsze z okresem swiat... ⇖ 590
Przepis na ten chleb wzielam z mojej ulubionej ksiazki o... ⇖ 615
Nigdy nie lubilam zwyklych pszennych kajzerek, Jednak nie... ⇖ 580
Kiedys pieklam juz ciasto z fasoli jednak nie udalo mi sie... ⇖ 845
Mialam zamiar zrobic pierniczki jednak naszla mnie ochota... ⇖ 588
Za kazdym razem kiedy wyprobowuje nowy przepis boje sie czy... ⇖ 832
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 270
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 127
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 51
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 36
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 31
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27








































