Pain au levain z mieszanymi zaczynami
Źródło: http://www.razowakromka.com/2016/02/pain-au-levain-z-mieszanymi-zaczynami.html
Pain au levain z mieszanymi zaczynami to gatunek chleba z zakwasem zytnim i zaczynem levain. Kazdy z tych zaczynow nadaje wyjatkowy aromat co zapewnia wyjatkowy efekt koncowy.Chleb pieknie wyrasta, ma...
Najnowsze przepisy
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 7
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 7
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 22
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Zapach pierniczkow kojarzyl mi sie zawsze z okresem swiat... ⇖ 570
Przepis na ten chleb wzielam z mojej ulubionej ksiazki o... ⇖ 585
Nigdy nie lubilam zwyklych pszennych kajzerek, Jednak nie... ⇖ 540
Kiedys pieklam juz ciasto z fasoli jednak nie udalo mi sie... ⇖ 830
Mialam zamiar zrobic pierniczki jednak naszla mnie ochota... ⇖ 582
Za kazdym razem kiedy wyprobowuje nowy przepis boje sie czy... ⇖ 803
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 80
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































