Pain au levain z mieszanymi zaczynami
Źródło: http://www.razowakromka.com/2016/02/pain-au-levain-z-mieszanymi-zaczynami.html
Pain au levain z mieszanymi zaczynami to gatunek chleba z zakwasem zytnim i zaczynem levain. Kazdy z tych zaczynow nadaje wyjatkowy aromat co zapewnia wyjatkowy efekt koncowy.Chleb pieknie wyrasta, ma...
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 8
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 10
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 27
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Zapach pierniczkow kojarzyl mi sie zawsze z okresem swiat... ⇖ 607
Przepis na ten chleb wzielam z mojej ulubionej ksiazki o... ⇖ 650
Nigdy nie lubilam zwyklych pszennych kajzerek, Jednak nie... ⇖ 605
Kiedys pieklam juz ciasto z fasoli jednak nie udalo mi sie... ⇖ 882
Mialam zamiar zrobic pierniczki jednak naszla mnie ochota... ⇖ 599
Za kazdym razem kiedy wyprobowuje nowy przepis boje sie czy... ⇖ 860
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3637
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2303
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1655
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 923
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 875
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 837
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 785









































