Pain au levain z mieszanymi zaczynami
Źródło: http://www.razowakromka.com/2016/02/pain-au-levain-z-mieszanymi-zaczynami.html
Pain au levain z mieszanymi zaczynami to gatunek chleba z zakwasem zytnim i zaczynem levain. Kazdy z tych zaczynow nadaje wyjatkowy aromat co zapewnia wyjatkowy efekt koncowy.Chleb pieknie wyrasta, ma...
Najnowsze przepisy
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 63
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 18
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 21
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 16
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 25
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Zapach pierniczkow kojarzyl mi sie zawsze z okresem swiat... ⇖ 592
Przepis na ten chleb wzielam z mojej ulubionej ksiazki o... ⇖ 621
Nigdy nie lubilam zwyklych pszennych kajzerek, Jednak nie... ⇖ 585
Kiedys pieklam juz ciasto z fasoli jednak nie udalo mi sie... ⇖ 852
Mialam zamiar zrobic pierniczki jednak naszla mnie ochota... ⇖ 589
Za kazdym razem kiedy wyprobowuje nowy przepis boje sie czy... ⇖ 835
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 422
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 380
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 321
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 312
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 270
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 185
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 161
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 147
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 132









































