Pain au levain z mieszanymi zaczynami
Źródło: http://www.razowakromka.com/2016/02/pain-au-levain-z-mieszanymi-zaczynami.html
Pain au levain z mieszanymi zaczynami to gatunek chleba z zakwasem zytnim i zaczynem levain. Kazdy z tych zaczynow nadaje wyjatkowy aromat co zapewnia wyjatkowy efekt koncowy.Chleb pieknie wyrasta, ma...
Najnowsze przepisy
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 8
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 14
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 14
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 15
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Zapach pierniczkow kojarzyl mi sie zawsze z okresem swiat... ⇖ 573
Przepis na ten chleb wzielam z mojej ulubionej ksiazki o... ⇖ 589
Nigdy nie lubilam zwyklych pszennych kajzerek, Jednak nie... ⇖ 545
Kiedys pieklam juz ciasto z fasoli jednak nie udalo mi sie... ⇖ 834
Mialam zamiar zrobic pierniczki jednak naszla mnie ochota... ⇖ 583
Za kazdym razem kiedy wyprobowuje nowy przepis boje sie czy... ⇖ 808
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 703
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 560
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 254
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 244
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 205









































