Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 8
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 12
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 18
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 70
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 62
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 74
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 101
Wielokrotnie wspominałam przy przepisach z dynią, że nie... ⇖ 60
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2110
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 891
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 874
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 636









































