Pain Rustique

Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Dawno mnie nie było, wracam zatem z pysznym i prostym... ⇖ 6
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 13
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 41
Esencjonalna, pyszna zupa z pieczarkami i makaronem. Szybka... ⇖ 36
Esencjonalna, pyszna zupa z pieczarkami i makaronem. Szybka... ⇖ 41
Ciasto, które w całości może być pozbawione cukru... ⇖ 28
Ciasto, które w całości może być pozbawione cukru... ⇖ 72
Pyszny sos z dużą ilością warzyw. Idealny do makaronu,... ⇖ 27
Pyszny sos z dużą ilością warzyw. Idealny do makaronu,... ⇖ 72
Najprostszy chłodnik z buraków jaki znalazłam w sieci.... ⇖ 25
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 325
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 281
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 261