Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 6
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 13
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 11
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 15
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 15
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 79
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 64
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 342
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 253
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 195
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 160
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 141
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 134
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 65
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 59
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 56









































