Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka z kurczakiem, kuskusem perłowym, jajkiem,... ⇖ 17
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 16
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 54
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 68
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 90
Wielokrotnie wspominałam przy przepisach z dynią, że nie... ⇖ 51
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1446
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1047
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 871
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 394









































