Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 12
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 16
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 14
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 14
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 14
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 23
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 148
Przepisy z bloga
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 49
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 63
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 85
Wielokrotnie wspominałam przy przepisach z dynią, że nie... ⇖ 47
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1030
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 839
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 822
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 743
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 448
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 362
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 343









































