Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Wiesz, dlaczego jedna kawa smakuje jak czekolada, a inna... ⇖ 9
Pierniczki jogurtowe to idealna propozycja dla wszystkich,... ⇖ 15
Pierogi z kapustą i grzybami to taki klasyk, którego nie... ⇖ 11
W prostocie siła!Klasyk w odcukrzonym wydaniuUprzejmie... ⇖ 18
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 12
Uwielbiam te pierniczki bez cukru! Są delikatne i kruche,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 80
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 66
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 378
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 280
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 254
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 228
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 181
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 165
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 114
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 74








































