Pain Rustique
Źródło: https://kuchennefascynacje.home.blog/2021/11/23/pain-rustique/
Pierwszy raz robiłam chleb na zaczynie poolish i przyznam, że podoba mi się ta metoda. Chleb wyszedł mięciutki z mocno chrupiącą skórką czyli tak jak lubię najbardziej. Z tej porcji wychodzą dość spore 2 bochenki z większymi lub mniejszymi dziurami w miąższu. Przepis z bloga Moje Wypieki. Składniki na zaczyn ( poolish ) : 455… Czytaj dalej Pain Rustique
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 12
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 14
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Jabłecznik w zdrowszej wersji bo część zwykłej mąki... ⇖ 40
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 61
Wielokrotnie wspominałam przy przepisach z dynią, że nie... ⇖ 32
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 48
Najprostszy chłodnik z buraków jaki znalazłam w sieci.... ⇖ 28
Pyszny sos z dużą ilością warzyw. Idealny do makaronu,... ⇖ 36
Ciasto, które w całości może być pozbawione cukru... ⇖ 35
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51








































