Pałeczki z kurczaka w miodowym sosie
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/07/paeczki-z-kurczaka-w-miodowym-sosie.html
Skladniki:6 paleczek z kurczaka3 zabki czosnku1 plaska lyzeczka pieprzu1 plaska lyzeczka ostrej mielonej papryki1/2 lyzeczki soli3-4 lyzki maki1 szklanka mleka3 duze lyzki mioduoliwa do smazeniaUmyte i obsuszone porcje miesa nacieramy wymieszanymi z maka przyprawami (papryka, sol, pieprz), a nastepnie odstawiamy na 10 minut w chlodne miejsce. Na patelni rozgrzewamy oliwe wraz z zabkami czosn...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 5
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 14
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 12
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREMTego dania nie może... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 606
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 424
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 410
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 614
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 707
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 627
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 585
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 723
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 583
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 629
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2983
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2136
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1484
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 667
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 664
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 659









































