Paluszki słone do barszczu – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2016/11/paluszki-sone-do-barszczu-kuchnia.html
Ten przepis to klasyk, ale warto go przypomniec. Slone kruche paluchy z serem to idealny dodatek do rozgrzewajacego czerwonego barszczu. Mozna je przygotowac nawet kilka dni wczesniej, bo dlugo utrzym...
Najnowsze przepisy
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 8
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 12
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 20
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 72
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 457
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 304
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 288
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5558
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































