Mamy 230885 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Przepisy na szparagi

Przepisy na szparagi

Szparagi to jedno z tych warzyw, które są symbolem... ⇖ 3

Energetyczne kulki mocy

Energetyczne kulki mocy

Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 17

Blok czekoladowy

Blok czekoladowy

Dziś zapraszam na taki klasyk rodem z minionej epoki,... ⇖ 27

Co zabrać na piknik?...

Co zabrać na piknik?...

Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 7

Domowy kajmak bez cukru

Domowy kajmak bez cukru

Niesamowicie pyszny i uzależniający kajmak. Muszę... ⇖ 13

Jak zrobić gulasz z...

Jak zrobić gulasz z...

Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 23

Pianka jogurtowa z...

Pianka jogurtowa z...

Pianka z jogurtu i galaretki  Dziś coś co My Polacy... ⇖ 50

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia...

Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 25

Ciasto ze śliwkami i...

Ciasto ze śliwkami i...

Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 33

Najlepsze przepisy z...

Najlepsze przepisy z...

Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 27

Wyświetlono: 332 razy

Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka

Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka

Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Brzostek, gmina Brzostek, powiat dębicki W naszym regionie pamułą nazywa się gęstą zupę owocową, zabielaną śmietaną i doprawianą na słodko. Najczęściej pamułę gotuje się ze śliwek, w tym ze śliwek suszonych, jednak w sezonie letnim w wielu zakątkach Podkarpacia gotuje się zupy owocowe z wiśni, czereśni czy jabłek....

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Podkarpackie zupy...

Podkarpackie zupy...

Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 39

Babka na mące...

Babka na mące...

Babka na mące ziemniaczanej – kuchnia... ⇖ 47

Jajka z rzeżuchą –...

Jajka z rzeżuchą –...

Jajka z rzeżuchą – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 53

Jajka w sosie wiosennym...

Jajka w sosie wiosennym...

Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 93

Pascha wielkanocna –...

Pascha wielkanocna –...

Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 77

Mazurek ze Stasiówki...

Mazurek ze Stasiówki...

Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 106

Mazurek orzechowy z...

Mazurek orzechowy z...

Mazurek orzechowy z Jodłowej Górnej – kuchnia... ⇖ 104

Sos chrzanowy z...

Sos chrzanowy z...

Sos chrzanowy z jabłkami – kuchnia... ⇖ 506

Jabłecznik przekładany...

Jabłecznik przekładany...

Jabłecznik przekładany – kuchnia... ⇖ 128

Zupa chrzanowa z...

Zupa chrzanowa z...

Zupa chrzanowa z Siedleczki – kuchnia... ⇖ 68

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM