Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2022/08/pamua-z-jezyn-kuchnia-podkarpacka.html
Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Brzostek, gmina Brzostek, powiat dębicki W naszym regionie pamułą nazywa się gęstą zupę owocową, zabielaną śmietaną i doprawianą na słodko. Najczęściej pamułę gotuje się ze śliwek, w tym ze śliwek suszonych, jednak w sezonie letnim w wielu zakątkach Podkarpacia gotuje się zupy owocowe z wiśni, czereśni czy jabłek....
Najnowsze przepisy
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 6
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 20
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 19
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 18
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 27
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 74
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 460
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 306
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 690
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 496
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 190
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 171









































