Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2022/08/pamua-z-jezyn-kuchnia-podkarpacka.html
Pamuła z jeżyn – kuchnia podkarpacka Lokalizacja: Brzostek, gmina Brzostek, powiat dębicki W naszym regionie pamułą nazywa się gęstą zupę owocową, zabielaną śmietaną i doprawianą na słodko. Najczęściej pamułę gotuje się ze śliwek, w tym ze śliwek suszonych, jednak w sezonie letnim w wielu zakątkach Podkarpacia gotuje się zupy owocowe z wiśni, czereśni czy jabłek....
Najnowsze przepisy
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 9
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 26
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 91
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 472
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 314
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 294
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 800
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 728
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 674
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 411
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 328
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 314









































