Paneer ( panir ), domowy ser indyjski

Przepis kuchni indyjskiej.Wspanialy ser o slodkim delikatnym smaku, czesty dodatek w kuchni indyjskiej, latwo mozna zrobic w warunkach domowych majac do dyspozycji mleko i cytryne. Po sporzadzeniu mozna go dodawac do salatek, kanapek, ponadto mozesz go smazyc, piec, gotowac, nie topi sie pod wplywem wysokiej temperatury.(Wikipedia) ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ.....
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 25
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 53
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 51
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 61
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 64
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 161
Ona - ta pasta jest przepyszna i ja robią ja często bo... ⇖ 97
Niedawno pisałam wam o chicharrón ale z boczku a tym... ⇖ 79
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 783
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 323
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 278
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 207
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 203