Panierowane kanie w zalewie octowej

Nie miałam jeszcze okazji spróbować kani z zalewy ponieważ zawsze miałam tylko kilka sztuk więc szybko znikały z talerza po usmażeniu. W tym roku dostałam tak dużą ilość że nie mogliśmy przejeść smażonych więc wreszcie miałam co wrzucić do octu. Jeśli macie bardzo duże ilości to polecam spróbować. A jeśli niestety nie macie dostępu do kani to polecam wypróbować...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 11
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 58
Przepisy z bloga
Prosta przekąska ale za to w postaci pięknej kompozycji.... ⇖ 429
Prosta sałatka a jaka pyszna. Cztery główne składnki a... ⇖ 165
Pyszna kolorowa sałatka z kurczakiem. Tym razem kurczaka... ⇖ 230
Pyszna propozycja na obiad. Pierś kurczaka zapieczona jest... ⇖ 182
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1996
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 323
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 244
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199