Panna cotta

Panna cotta to bardzo popularny włoski deser z gotowanej śmietanki. Ma kremową, bogatą, aksamitną konsystencję, a jego przygotowanie zajmuje tylko kilka minut i wymaga jedynie 5 składników. Panna cotta – klasyczny deser kuchni włoskiej z Piemontu Dokładna historia powstania tego deseru nie jest znana. Panna cotta (wł. gotowana śmietanka) pierwszy raz pojawia się we włoskich ... The post Panna cotta appeared first on Na-talerzu.pl.
Najnowsze przepisy
Pesto to wszechstronny dodatek do makaronów, sałatek, ryb... ⇖ 27
Poznaj mój przepis na naleśniki z parówką, ogórkiem i... ⇖ 15
Schab w sosie śliwkowym z patelni – rodzinny obiadKlasyk... ⇖ 23
Soczysty kurczak pieczony z ziemniakami Kolejny przepis z... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Tarta ze szparagami i ciasta filo to idealny pomysł na... ⇖ 90
ARTYKUŁ SPONSOROWANY Te kremowe jajka zapiekane w... ⇖ 130
Współpraca reklamowa z Lidl Polska Jeśli masz ochotę na... ⇖ 141
/ARTYKUŁ SPONSOROWANY/ Lato to czas, kiedy natura obdarza... ⇖ 137
Te obłędnie pyszne trufle piernikowe to prawdziwy hit... ⇖ 237
Wasze ulubione dyniowe kopytka teraz w wersji premium,... ⇖ 203
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1422
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 612
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 526
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 486
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 442
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 432
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 429
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 400