Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 107
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 37
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 42
Panna Cotta
Panna Cotta z musem truskawkowym i jabłkowo-miętowo-limonkowym ???? Panna Cotta to prosty, pyszny deser z niezwykłą i tajemniczą historią jak to zawsze bywa. Przyjmuje się, że Panna Cotta powstała w Piemoncie we Włoszech na początku XX wieku, a przepis na nią opracowała pewna Węgierka. W latach 60 XX wieku niejaki Ettore Songia szef kuchni w… Czytaj dalej Panna Cotta Artykuł Panna Cotta pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to tak...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 32
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 55
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 31
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 64
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 33
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 40