Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 58
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 140
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 98
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 28
Panzanella Calabrese
Panzanella Calabrese i świeże, stare Friselle Panzanella Calabrese to kolejna regionalna wariacja na temat Panzanelli z Toskanii. Niemalże każdy region Włoch ma swoją Panzanelle i oczywiście nie inaczej jest z Kalabrią w południowych Włoszech. Muszę przyznać, że to moja kolejna regionalna Panzanella, którą zrobiłem, a które znajdziesz tutaj. I choć wszystkie są do siebie podobne,… Czytaj dalej Panzanella Calabrese Artykuł Panzanella Calabrese pochodzi z serwisu Możesz...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 44
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 37