Pappardelle al ragù di cinghiale – smak Toskanii

Pappardelle al ragù di cinghiale – klasyka toskańskiej kuchni Historia i pochodzenie dania Gdy po raz pierwszy spróbowałem pappardelle al ragù di cinghiale, poczułem, że to coś więcej niż tylko makaron z sosem. To opowieść o Toskanii, o polowaniach na dzika, o winie Chianti i o tr...
Najnowsze przepisy
Domowa Przyprawa DyniowaPumpkin Spice MixTrudno wyobrazić... ⇖ 4
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 8
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 16
Bigos z bakłażana – lekka i pyszna wariacja bez mięsa.... ⇖ 17
Delikatny filet z kurczaka w aksamitnym sosie czosnkowym to... ⇖ 19
Placuszki z Ricotty i Cytryną – Puszyste Jak Chmurka... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 707
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 164
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 131
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 124
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 121
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 119