PAPPARDELLE Z DYNIĄ, SZYNKĄ DŁUGODOJRZEWAJĄCĄ I SZAFRANEM
Źródło: https://majaskorupska.blogspot.com/2013/01/12-january-2013.html
Czas wrócić do dań i potraw, które jadam najczęściej i najbardziej lubię, czyli makaronów i tart.Pomysłów mam na nie dziesiątki, zdominują więc moje przepisy w najbliższym czasie. Zamierzam je jednak przeplatać słodkimi smakami, bo stopniowo, po okresie postu poświątecznego, nabieram na nie ochoty.Mój plan kulinarny był zupełnie inny, jednak trafiłam na kawałek dyni...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 22
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 140
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 27
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 561
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 520
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 609
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 502
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 492
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 543
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 586
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 541
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 435
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 427
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 333
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 330
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 285
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 219
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 193
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 144









































