Pappardelle z Pawii

Kuchnia wloska. Lombardczycy znaja setki sposobow przyrzadzania szparagow.Skladniki250 g makaronu pappardelle4 plastry wedzonego lososia5 ugotowanych zielonych szparagow1 cebula1 duzy pomidor1 zabek czosnku1 mala ostra papryczka2 szklanki smietany 36 %2 lyzki masla2 lyzki koperku5 listkow bazyliisol20 g parmezanuPrzygotowanieŁososia pokroilem w paski. Pomidora sparzylem, obralem, usunalem pestki,...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 9
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 109
Przepisy z bloga
W ubiegłym roku na półki Empiku trafiła dość ciekawa... ⇖ 58
Pomimo tego, że bardzo lubię eksperymenty w kuchni, to... ⇖ 58
Mocno korzenne ciasto znad samego Gangesu w połączeniu z... ⇖ 62
Nie, żebym nie lubił surówki z kiszonej kapusty, ale w... ⇖ 48
Czasami człowiek siedzi i duma, co by tu zjeść dobrego,... ⇖ 80
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2011
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204