Papryczki nadziewane fetą -domowe antipasti

Papryczki nadziewane fetą -domowe antipastiProsta przekąska, czyli małe papryczki padron nadziewane kremową fetą przyprawioną czosnkiem i ziołami prowansalskimi. Papryczki nadziewane zatopione w aromatycznej oliwie to doskonałe co nieco na zaostrzenie apetytu. Sprawdzają się na imprezach czy grillu. Domowej roboty zawsze świeże i smaczne.Składniki:200 g zielonych papryczek padron200 g sera miękkiego typu feta4 ząbki czosnku1 łyżka kwaśnej, gęstej śmietany 18%1,5 szklanki...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 14
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 15
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 88
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 137
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 61
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 68
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 66
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 205
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 138
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204