Papryczki nadziewane fetą -domowe antipasti

Papryczki nadziewane fetą -domowe antipastiProsta przekąska, czyli małe papryczki padron nadziewane kremową fetą przyprawioną czosnkiem i ziołami prowansalskimi. Papryczki nadziewane zatopione w aromatycznej oliwie to doskonałe co nieco na zaostrzenie apetytu. Sprawdzają się na imprezach czy grillu. Domowej roboty zawsze świeże i smaczne.Składniki:200 g zielonych papryczek padron200 g sera miękkiego typu feta4 ząbki czosnku1 łyżka kwaśnej, gęstej śmietany 18%1,5 szklanki...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 8
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 103
Przepisy z bloga
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 25
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 37
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 87
Dokładniej kluski ziemniaczano-dyniowe z dziurką. Trwa... ⇖ 43
Prosta surówka z kapusty, jabłka, marchewki i cebuli... ⇖ 45
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2010
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 240
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204