Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 32
Papryka faszerowana jak goÅÄ bki duszona sosie pomidorowym
Faszerowanie papryk jest dużo mniej pracochÅonne niż zawijanie liÅci kapusty – to pierwszy powód, dla którego warto zrobiÄ to danie. Drugi to oczywiÅcie jego wspaniaÅy smak. Farsz z miÄsa i ryżu, zwykle pojawiajÄ cy siÄ w goÅÄ bkach, tutaj doskonale wspóÅgra z aromatem papryki. Przepis na paprykÄ faszerowanÄ jak goÅÄ bki SkÅadniki: 4 duże papryki – najlepiej podÅużne […] The post Papryka faszerowana jak...
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 62
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3097
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 81
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 128