Najnowsze przepisy
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 28
Bezalkoholowe koktajle sprawdzą się podczas wielu okazji... ⇖ 19
Znacie te uwielbiane przez najmłodszych popękane ciacha?... ⇖ 27
Burger Historia i Pochodzenie – od Hamburg steak do moich... ⇖ 15
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym... ⇖ 16
Arabskie wpływy w kulturze Hiszpanii Historia obecności... ⇖ 13
Wprowadzenie do Pieczonych Udek Kurczaka w Sosie Grzybowym... ⇖ 20
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 30
Papryka faszerowana mięsem mielonym i ryżem
300 g mięsa mielonego wieprzowego100 g ryżu200 g podsmażonych1 duża cebulka1 mała szczypta gałki muszkatołowejprzyprawy-solą, pieprz, ostra paprykaRyż gotujemy według przepisu na opakowaniu , studzimy .Cebulę obieramy , kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle na lekko złoty kolor , następnie dodajemy do całości pokrojone w pół plasterki pieczarki . Całość smażymy do odparowania wody następnie studzimy .Wszystko przekładamy do miski doprawiamy do smaku przyprawami ....
Przepisy z bloga
1 mała główka białek kapusty2 marchewki1 mała cebula50... ⇖ 70
4 jajka ugotowane na twardo2 trójkąty serka topionego... ⇖ 66
2pojedyncze piersi z kurczaka1mała por4 łyżki majonezy4... ⇖ 997
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 126
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 107
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 93
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 65
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 65
Uszka do barszczu z orzechami i grzybamiW polskiej tradycji... ⇖ 52
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 51