Papryka faszerowana po mazursku – pyszna i aromatyczna
Źródło: https://e-przepisykulinarne.pl/2023/09/papryka-faszerowana-po-mazursku-pyszna-i-aromatyczna/
Papryka faszerowana po mazursku pieczona w piekarniku to pomysł na pyszne i kolorowe danie, które można podać na obiad czy kolację. Sprawdzi się również jako ciepła potrawa na różnego rodzaju uroczystościach. Paprykę można z powodzeniem przygotować dzień wcześniej, a potem odgrzać w mikrofalówce – jej smak się nie popsuje. Wyśmienite papryki wypełnione farszem z mięsa […] Artykuł Papryka faszerowana po mazursku – pyszna i aromatyczna pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 18
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 16
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 24
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 23
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 39
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 44
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 46
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 199
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 66
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 98
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 93
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3045
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2155
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1499
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 759
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 707
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661








































